UPTIMEROBOT
Onze showroom is geopend voor bezoek, afhalen en rondneuzen zonder afspraak.
  • FSC-gecertificeerd hout
  • Zelf droomtafel samenstellen
  • Betalen in termijnen mogelijk

Eiken eettafel

Voor een unieke eiken eettafel bezoekt u de webshop van Rockwood uit Veenendaal. Al onze tafels worden gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. Het bestellen van een eettafel van eikenhout is daarom een verantwoorde aankoop, waarvan u jarenlang geniet. Ook op stijl hoeft u niet in te leveren, want u bij ons stelt zelf de mooie eettafel van uw dromen samen.

Flexibel Zit/Sta Bureau Rockwood

200cm x 100cm | onderstel
258
988.95
1412.95
ERFB200_EXCLAFW_Z258 Rockwood

Eiken Boomstamtafel

200cm x 100cm | Alrik zwart onderstel
9
778.95
1112.95
BOVA200_ALRIZ_EXCLAFW_Z9 Rockwood

Eikenhouten Tafel

200cm x 100cm | Spin Koker 100 Small onderstel
119
948.95
1355.95
ET200_SPIN100S_EXCLAFW_Z119 Rockwood

Eikenhouten Tafel Ovaal Swiss Edge

160cm x 90cm | Long Tail onderstel
52
978.95
1398.95
OVAAL160SE_OLT_EXCLAFW_Z52 Rockwood

Wat zijn de voordelen van een eiken eettafel?

Iedereen droomt wel van een mooie eettafel in zijn of haar woning. Dat is logisch, want dit is vaak het middelpunt van uw keuken of woonkamer. Eiken tafels zijn enorm populair in de huidige interieurtrends, maar wat zijn nu de voordelen van een eiken eettafel?

  • Een eettafel van eikenhout is gemakkelijk in onderhoud. Het kan tegen een stootje en het materiaal is gemakkelijk te behandelen.
  • De natuurlijke uitstraling van de tafel geeft een warme look aan uw interieur. De tafel past ook nog eens in verschillende woonstijlen. Denk hierbij aan modern, landelijk en industrieel.
  • Bestelt u de tafel in onze webshop? Dan stelt u deze geheel naar eigen wens samen. Zo geniet u van een mooie, unieke eettafel.

Tijdens het samenstellen van uw favoriete tafel, maakt u zelf de keuze uit een onderstel en een eiken tafelblad.

Vind een mooie eettafel

Ontdek het assortiment

Kies uw favoriete tafel van eikenhout

Elke tafel in onze webshop wordt gemaakt van eikenhout, toch zijn er verschillende variaties in tafels en modellen. U kiest dus een eiken eettafel naar wens voor uw woning uit. Ga bijvoorbeeld voor een ronde eiken tafel, om uw keuken of woonkamer zo een speelse look te geven. Of kies voor de eikenhouten boomstamtafel en breng zo meer karakter in de desgewenste ruimte. Uit ons assortiment vindt u altijd een mooie eettafel die bij uw woonstijl past.

Bestel de mooie eettafel in onze webshop

De mooie eiken eettafel naar wens bestelt u eenvoudig in onze webshop. Geef bij uw bestelling de juiste maten voor de tafel van eikenhout door, zodat deze exact op de gewenste plek in huis past. Komt u niet aan het bestellen of het samenstellen van de tafel uit? Bezoek dan onze showroom in Veenendaal, bel ons op het nummer 06-10190401 of stuur ons een bericht via het contactformulier.