UPTIMEROBOT
Onze showroom is geopend voor bezoek, afhalen en rondneuzen zonder afspraak.

Ronde eiken tafel

Voor ronde eikenhouten eettafels bezoekt u de webshop van Rockwood in Veenendaal. Al onze tafels en andere producten worden gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. Daarnaast zijn onze tafels verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Ontdek bijvoorbeeld de vele voordelen van een ronde tafel.

Eiken Rond Rex

110cm x rondcm | Spin Koker 100 Small onderstel
7
898.95
1284.95
REX110_SPIN100S_EXCLAFW_Z7 Rockwood
Mooie schuine rand

Eiken Tafel Rond Swiss Edge

120cm x rondcm | Pluspoot onderstel
67
988.95
1412.95
ERSE120_PLUSP_EXCLAFW_Z67 Rockwood

Wat zijn de voordelen van ronde eikenhouten eettafels?

Onze ronde eikenhouten eettafels geven door het houten materiaal een natuurlijke feeling aan de ruimte. Het stalen onderstel zorgt daarentegen weer voor een stoer uiterlijk en geeft zo meer karakter aan een ruimte. Ook de ronde vorm brengt veel voordelen met zich mee. Tijdens het diner voert u namelijk gemakkelijker gesprekken met elkaar. De rondingen zorgen er ook voor dat de tafel geen scherpe hoeken heeft, dit is ideaal voor als u kleine kinderen heeft rondlopen in huis. Zo kunnen ze zorgeloos spelen, zonder gevaar te lopen om bijvoorbeeld hun hoofd tegen een hoek te stoten. Daarnaast breekt de eiken tafel in het rond de ruimte, omdat deze geen standaard vorm heeft.


Maak ook kennis met onze andere eettafels

Naast de ronde variant zijn ook andere soorten eikenhouten eettafels verkrijgbaar in onze webshop. U heeft bijvoorbeeld ook keuze uit:U vindt bij ons dus altijd een tafel die in uw interieur en bij uw woonstijl past. Het is zelfs mogelijk om uw eigen eiken tafelblad uit te kiezen. Daarnaast verkopen wij houten banken, die perfect bij uw nieuwe eettafel passen.


Bestel de ronde tafel in onze webshop

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze ronde eikenhouten eettafels? Bestel hem dan eenvoudig in onze webshop of kom langs in onze showroom in Veenendaal. Zit uw droomtafel er niet tussen? Stel dan zelf een tafel samen en kies het ideale onderstel en tafelblad geheel op maat. Wanneer u hier niet helemaal aan uit komt stuurt u een bericht via ons contactformulier.