UPTIMEROBOT
Onze showroom is geopend voor bezoek, afhalen en rondneuzen zonder afspraak.

Eiken tafelblad

Wilt u zelf het eiken tafelblad van uw eet- of salontafel kiezen? Rockwood in Veenendaal is dé expert in het leveren van hoogwaardige eiken tafelbladen. Bij ons stelt u zelf de tafel van uw dromen samen. Daarnaast zijn onze tafelbladen enkel gemaakt van duurzaam hout. Zo is een aankoop in onze webshop niet alleen stijlvol, maar ook verantwoord.

IJzersterk

Eiken Plank Massief

180cm x 35cm | onderstel
260
169.95
242.95
EPL180_EXCLAFW_Z260 Rockwood

Kies een eiken tafelblad naar wens in ons assortiment

Naast het standaard assortiment aan eiken tafels, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om zelf een droomtafel samen te stellen. Hierbij maakt u zelf de keuze uit het eiken tafelblad en het onderstel van de eiken eettafel. Wij bieden verschillende duurzame tafelbladen aan, zoals:
  • Een blad bestaand uit twee delen
  • Een blad met rechte hoeken
  • Een boomstam-look blad
  • Een geborsteld blad
  • Een rond blad
Niet alleen deze opties, maar ook een ovaal blad voor een ovale eiken eettafel is bij ons te verkrijgen voor een scherpe prijs.

Bestel het tafelblad van uw dromen in onze webshop

Gaat u voor een ronde, ovale of rechte eiken eettafel? Waar u ook voor kiest, een duurzaam eiken tafelblad bestelt u eenvoudig in onze webshop of in onze showroom in Veenendaal. Stel met dit blad uw droomtafel samen en geniet nog langdurig van deze aanwinst. Komt u zelf niet aan de keuze van een tafel uit? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!