UPTIMEROBOT
Onze showroom is geopend voor bezoek, afhalen en rondneuzen zonder afspraak.

Eiken bank

Bent u op zoek naar een unieke eikenhouten bank? Rockwood in Veenendaal beschikt over een ruim assortiment aan originele eikenhouten banken en tafels. Onze producten worden vakkundig gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout. Daarnaast is het mogelijk om een in onze webshop de bank geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo geniet u nog lang van een verantwoord product in eigen stijl!

IJzersterk

Eiken Plank Massief

180cm x 35cm | onderstel
260
169.95
242.95
EPL180_EXCLAFW_Z260 Rockwood

Eiken Bank

180cm x 37cm | Bank onderstel
14
299.95
428.95
EIKB180_BankZ_EXCLAFW_Z14 Rockwood
Rustiek Eiken

Eiken Bank met rugleuning

180cm x 35cm | onderstel
250
489.95
699.95
EIKBR180_EXCLAFW_Z250 Rockwood

Geniet uw leven lang van een eikenhouten bank

Elke eikenhouten bank wordt geproduceerd van duurzaam hout en heeft een stevig, solide onderstel. Een bank in onze webshop gaat uw leven lang mee en is daarom een waardevolle investering. Net als onze eiken eettafels, zijn de banken verkrijgbaar in meerdere stijlen en maten. Gaat u bijvoorbeeld voor een stoere bank met stalen onderstel of kiest u voor een boomstam-stijl bank met rugleuning? Nadat u een keuze gemaakt heeft, geeft u de juist afmetingen door. Zo wordt de bank geheel op maat voor u gemaakt en past deze perfect in de gewenste ruimte bij u thuis.
 

Match de bank met onze andere houten producten

Naast stijlvolle banken, vindt u bij ons ook andere duurzame houten producten. Ideaal, want zo kunt u de net aangekochte bank matchen met een van onze andere producten. Ga bijvoorbeeld voor:Voor welke combinatie u ook gaat, etentjes aan onze stijlvolle houten producten worden gegarandeerd een feest!


Stel een bank naar wens samen in onze webshop

Als specialist in eiken tafels en eikenhouten banken, vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent over uw aankoop. Uw eikenhouten bank stelt u daarom geheel naar wens samen in onze webshop of in onze showroom te Veenendaal. Maak zelf een keuze uit het onderstel en de gewenste afmetingen. Komt u er niet aan uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!